Home Zöldtetők építőelemei Gyökérálló vízszigetelés

Gyökérálló vízszigetelés

5 perc olvasás
0
1,589

Gyökérálló vízszigetelés

Elasztomerbitumenes hegeszthető lemez – BauderPLANT E

Gyökérálló tetőszerkezet kialakításához. Elasztomerbitumenes hegeszthető lemez, FLL szerinti integrált gyökérálló funkcóval, kiváló minőségű hordozóbetéttel.

Fektetéshegesztés
Felső oldalpala
Alsó oldalfólia
Hordozóbetétpoliészterfátyol 250 g/m²
Hossz5 m
Szélesség1 m
Vastagság5,2 mm
Hidegtűrés≤ -36 °C
Hőállóság≥ +120 °C
Nyúlás45 %
AlkalmazásDO/E1 PYE PV 200 S5
Termékszám1724 0000 (zöld pala)

Polimerbitumenes hegeszthető lemez – BauderSMARAGD

Top polimerbitumenes hegeszthető lemez, extrém mechanikai terhelhetőségű poliészter hordozóbetéttel, kiváló minőségű bitumenes receptúrával és FLL szerinti integrált gyökérvédelemmel.

Fektetéshegesztés
Felső oldalpala
Alsó oldalfólia
Hordozóbetétpoliészterrács 300 g/m²
Hossz5 m
Szélesség1 m
Vastagság5,2 mm
Hidegtűrés-25 felül, -40 alul
Hőállóság+150 felül, +120 alul
Nyúlás30 %
AlkalmazásDO/E1 PYE KTP 300 S5
Termékszám1715 0000 (zöldes fehér)

Bármilyen ökológikus kiépítés tervezési fázisától amely tetőre vagy teraszra épül, ajánljuk teljeskörű támogatásunkat, hogy a befektetésnek megfelelő rendszert alakítsunk ki, arányosan a költségi és építési lehetőségekkel.

A gyökérálló vízszigetelés kialakításához elasztomerbitumenes vagy polimerbitumenes hegeszthető lemezt használnak, amely FLL szerinti integrált gyökérvédelemmel és kiváló minőséggel rendelkezik.

Azok a gyártók amelyeknek az anyagai felhasználásra kerülnek zöldtetők berendezésénél, nemzetközileg és helyileg is elismertek, továbbá a csapatunk, amely már sok közös projektet valósított meg, megbízható és látványos eredményekkel, elvégezheti mindezen komponenseknek a beszerelését, karbantartását. Általunk, az ökológikus tetők építőelemeinek minősége megduplázódik az emberi szakértelemmel, képesített és tapasztalt szakembereink jártasak a zöldtető kiépítés minden tartozékának használatában és karbantartásában.

Ez lehet akár egy extenzív zöldtetősre tervezett ipari csarnok, elsődleges ökológiai szereppel, vagy egy reprezentatív irodai épület intenzív zöld teraszokkal, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpontról, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal. Csapatunk felkészültsége biztosítja, hogy a projektben szereplő minden felhasználandó anyag, kompatibilis legyen egymással, hogy az eredmény egy egységes egész legyen.

Még több innen:  Zöldtetők építőelemei