Home Kert és parképítések Animációs 3 dimenziós tervezés

Animációs 3 dimenziós tervezés

8 perc olvasás
0
1,825
Animációs 3 dimenziós tervezés

Animációs 3 dimenziós tervezés, zöldterületek tereprendezése kulcsrakészen (turnkey projects). Egy tereprendezési tervbe bármilyen tájépítési elemet belefoglalhatunk, úgy 2D mint 3D formában, hogy megkönnyítsük a megfelelő kivitelezést a kedvezményezettek számára, akik talán nem rendelkeznek botanikai vagy tereprendezési ismeretekkel. Így olyan terveket készíthetünk amelyek elemzése, kívánság szerinti módosítása, tökéletesítése sokkal könnyebbé válik.

Ezen tervek alkotóelemei lehetnek alpesi kertek, japán kertek, tavak, patakok, vízesések, szökőkutak, sövények, virágágyások, száraz kertek, zöld teraszok, intenzív és extenzív zöldtetők, egy sor magas fa, vagy egy magányos magas fa, lejtők hatékony és mutatós stabilizálása, automata öntözőrendszerek.

Ugyanakkor előre elkészíthetjük egy kiépítendő terület 2D-s vizuális tervét, olyan módon, hogy az először tartalmazza a háttérben levő meglévő épülete(ke)t, vagy annak egy szimulációs tervrajzát. Erre tetszés szerint rátevődnek a kiépítendő zöld területek, ígény szerint elrendezve, a fák, cserjék, virágok, pázsit, a kívánt vizuális hatás eléréséig. Így megtervezhetőek a különböző területek zöldövezetei, a tulajdonos egyéni elvárásai szerint, és nem utoló sorban a költségvetési források szerint. Így Ön előre láthatja hogyan fog kinézni a tervezés alatt álló tér, kialakítva színes vegetációval, fiatal vagy érett növényekkel.

Ilyenformán meg lehet alkotni az interaktív projektet, a tulajdonos aktív közreműködésével, aki időben kérheti az esetleges módosításokat, saját személyes ígényei szerint.
Ezek a szimulációs képek segíteni fognak a táj minden egyes elemének a megtekintésében, rálátást nyújtanak az egész tájegységre, és az ezek által beárnyékolt területekre, vagy arra hogyan nézne ki egy magasabb fa, most vagy 5, 10, 15 év múlva. Így könnyebb lesz dönteni ami a zöldövezettel kapcsolatos területeket és a rá telepítendő táj elemeit illeti.


Szeretne 2D-s vagy 3D-s animációs tervezést, hogy részesüljön egy vizuálisan kiértékelhető projekt számos előnyéből, amely még azok számára is átlátható, akik még nem ismerik a tájépítés relytélyeit? Kulcsrakész tájépítési projekteket készítünk 2D-s vagy 3D-s animációs formátumban. Intenzív és extenzív zöldtetőket, zöld teraszokat tervezünk korszerű, tartós, ökológiai anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.

A cégünk által készített 2D-s vagy 3D-s animációs tervezés segíteni fog a fenti előnyök elérésében, a legjobb költség / hatékonyság / biztonság arány mellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Legyen szó akár egy extenzív zöldtetősre tervezett ipari csarnokról, elsődleges ökológiai szereppel, vagy egy reprezentatív irodai épületről intenzív zöld teraszokkal, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpontról, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal, minden a gondos megtervezéssel kell kezdődjön.

Akár egy intenzív akár egy extenzív zöldtetőt szeretne, vagy táj-, esetleg kert típust, vagy ha az épület teherbíró képessége olyan feltételeket követel, hogy ultrakönnyű, vagy könnyű zöldtető épüljön, ha szeretne egy mutatós kinézetű függőkertet az épület belső vagy külső falára, vagy csupán egy jobb zajszigetelőként, vagy ha a zöldtető ökológiai hatását ki szeretné egészíteni napelemekkel, állunk rendelkezésére projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleményekkel.

 • Panouri de licheni şi muşchi stabilizaţi

  (Română) Panouri de licheni şi muşchi stabilizaţi

  Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az a…
 • Összetett tereprendezések

  Összetett tereprendezések

  Gyönyörű, változatos növényzetű tájak kiépítésével közelebb hozhatjuk a természetet a váro…
 • Dísztavak és vízesések

  Dísztavak és vízesések

  A természetben kialakított dísztavak igazi kikapcsolódási oázist jelentenek, amelyek az ön…
 • Úszótavak

  Úszótavak

  Az úszótavak olyan a természetben épült tavak amelyeknek van egy medence jellegű területük…
 • Magas fa ültetése (10-15 m)

  Magas fa ültetése (10-15 m)

  Ha impozáns tájépítést szeretnénk, nem ültethetünk csupán fiatal facsemetéket. Ha magas, k…
 • Füvesítés gyepszőnyeggel

  Füvesítés gyepszőnyeggel

  A legbiztonságosabb és leghatékonyabb módja egy terület füvesítésének a gyepszőnyegek tele…
Még több innen:  Kert és parképítések