Home Megoldások Biodiverz tető

Biodiverz tető

5 perc olvasás
0
2,058
Biodiverz tető

Magas ökológiai értékkel rendelkező zöldtető, sok különféle növényfajtával és virágokkal.

Műszaki adatok
Súly 100-300 kg/mm, vagy 1,0-3,0 KN/nm
Réteg magasság 100-250 mm
Vegetáció forma varjúháj, fűfélék, virágok
Vízmegtartás kb. 60-90 %
Ökológiai érték
Karbantartási költség
Költség tényező
Leírás

Egy magas ökológiai értékű félintenzív zöldtető, amelyet a növény- és állatvilág fajainak sokfélesége jellemez, különféle növény, lágyszárú, évelő, és sokféle varjúháj alkotja. Életteret nyújt a talajban élő mikroorganizmusoknak, méhek és pillangóknak. Ha a mikroklíma és az épület teherbíró szerkezete megengedi, ezt a természet típusú tetőt az ígényektől és az épület sajátosságaitól függően építik ki. Ez egy olyan élő zöldtető rendszer amelynek a szokásosnál nagyobb vízmegtartó képessége van. Az ültetőközegben elraktározott nedvességtartalom szükséges a növények fejlődéséhez, így nagyobb diverzitású növényfajnak biztosít megfelelő fejlődést, amely növeli a környezeti értékét.

Magas ökológiai értékkel rendelkező tetők alakíthatók ki, amelyek különféle növény és állatfajnak adnak otthont, sok változatos növény és virágfajtáknak.

Szaktanácsadást biztosítunk zöld teraszok kivitelezésében, optimális megoldásokkal, az Ön sajátos projektjéhez igazítva. Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.

Ezek lehetnek könnyű vagy ultrakönnyű tetőktől elkezdve, egészen az intenzív kertépítésekig, parkok, pihenő helyek, táj rendezések, kikövezett gyalogforgalmú vagy autóutak, zöldtetők napelemekkel, függőkertek az épület külső vagy belső falain, irodai épület intenzív zöld teraszokkal, pihenőhellyel, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpont, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.

A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség/hatékonyság/biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy az konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Rendelkezésére állunk projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.

 • Gazdaságos tető

  Gazdaságos tető

  Extenzív zöldtető rendszerek, amelyek különösen a könnyű szerkezetű tetőkre lettek kifejle…
 • Táj típusú tető

  Táj típusú tető

  Intenzív zöldtető, magas dekoratív értékkel, egy park minden típusú tájberendezési elemekk…
 • Nagy víz visszatartású

  Nagy víz visszatartású

  Vízmegtartó zöldtető rendszerek, speciálisan a csapadékvíz maximális visszatartására terve…
 • Tetőkert

  Tetőkert

  Zöldtetők, igazi kertek, gazdag növényzettel, pázsit, cserje, gyümölcsfa, zöldségfélék. Mű…
 • Ultrakönnyű tető

  Ultrakönnyű tető

  Ultrakönnyű extenzív zöldtető rendszer, bármilyen könnyű szerkezetű felületre tervezve. Mű…
 • Lejtős tető

  Lejtős tető

  Egy extenzív típusú zöldtető, amely könnyű szerkezetű tetőkre, lejtős felületekre épül, 45…
Még több innen:  Megoldások