Home Megoldások Lejtős tető

Lejtős tető

5 perc olvasás
0
2,733
Lejtős tető

Egy extenzív típusú zöldtető, amely könnyű szerkezetű tetőkre, lejtős felületekre épül, 45 fok dőlésszögig.

Műszaki adatok
Súly 100-130 kg/nm vagy 1.0-1.3 KN/nm
Réteg magasság 10-20 cm
Vegetáció forma moha, varjúháj, fűfélék
Vízmegtartás 40-60 %
Ökológiai érték
Karbantartási költség
Költség tényező
Leírás

Az extenzív könnyű zöldtetők olyan épületekre lettek kifejlesztve amelyek teherbírása kisebb, viszont ugyanúgy részesülhetünk egy ökológiai zöldövezet előnyeiben, mivel ezek már meglévő épületekre is telepíthetőek, 45 fokos szögig. Ezek az extenzív, könnyű zöldtetők, a felhasznált anyag sajátosságával és mennyiségével, olyan módon vannak kialakítva, hogy egy kis felületsúlyú rendszert kapjunk. Ezek a rendszerek viszonylag rövid időn belül kiépíthetőek, szemelött tartva a dőlésszögeket és a tető formáját, hozzáigazítva bármely épület sajátosságához.

Egy extenzív zöldtető rendszer, amely speciálisan a könnyű szerkezetű tetőkre lett kifejlesztve, és kivitelezhető lejtős felületekre, egészen 45 fokig.

Szaktanácsadást biztosítunk zöld teraszok kivitelezésében, optimális megoldásokkal, az Ön sajátos projektjéhez igazítva. Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.

Ezek lehetnek könnyű vagy ultrakönnyű tetőktől elkezdve, egészen az intenzív kertépítésekig, parkok, pihenő helyek, táj rendezések, kikövezett gyalogforgalmú vagy autóutak, zöldtetők napelemekkel, függőkertek az épület külső vagy belső falain, irodai épület intenzív zöld teraszokkal, pihenőhellyel, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpont, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.

A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség/hatékonyság/biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy az konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Rendelkezésére állunk projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.

 • Gazdaságos tető

  Gazdaságos tető

  Extenzív zöldtető rendszerek, amelyek különösen a könnyű szerkezetű tetőkre lettek kifejle…
 • Táj típusú tető

  Táj típusú tető

  Intenzív zöldtető, magas dekoratív értékkel, egy park minden típusú tájberendezési elemekk…
 • Nagy víz visszatartású

  Nagy víz visszatartású

  Vízmegtartó zöldtető rendszerek, speciálisan a csapadékvíz maximális visszatartására terve…
 • Tetőkert

  Tetőkert

  Zöldtetők, igazi kertek, gazdag növényzettel, pázsit, cserje, gyümölcsfa, zöldségfélék. Mű…
 • Ultrakönnyű tető

  Ultrakönnyű tető

  Ultrakönnyű extenzív zöldtető rendszer, bármilyen könnyű szerkezetű felületre tervezve. Mű…
 • Bioszolár tető

  Bioszolár tető

  Extenzív tető, fotovoltaikus panelekkel kombinálva, egy pozitív környezeti hatással és sok…
Még több innen:  Megoldások