Szökőkutak

6 perc olvasás
0
1,914
Szökőkutak

Összetett szökőkutak kiépítését végezzük, automatizált vízjátékokkal.

A különböző elemek kombinálása (különböző vízsugarak: vulkán típus, kehely, vízgömb, stb), egy előre programozható, vezérelt kezelőpanel segítségével irányítható, amelyet szinkronizálni lehet különböző peremvilágító rendszerekkel, amelyek színeket generálnak. Így látványos dekorációs elemeket alakíthatunk ki úgy épületeken belüli, mint kinti területeken, piacokon, parkokban.

Egy kerti kútra egy olyan dekoratív elemként tekinthetünk, amely abszolút építészeti értékkel bír.
Egy kerti kút telepítése egy nagyszerű módja annak, hogy újjá varázsoljuk a kertünket. Ezek a kutak esztétikailag szépek, relaxálóak és kellemesek. Egy kerti szökőkút felállítása nagyon egyszerű lehet, viszonylag gazdaságos és jelentősen megnöveli a kertünk hangulatát.

Gyakran használják magán- vagy közkertekben, mint egy szép dekoratív elemet, amely örömet szerez a látványosságával és a csordogáló víz hangjával.
Egy aktív szökőkut, ha mellette időznek, javítja az emberek hangulatát, a szökőkutban csobogó víz hangjától relaxáló pillanatokban részesülünk.

A szökőkutak stílusát össze kell hangolni a környezetében levő, más építészeti elemekkel.
Egy jól elhelyezett szökőkút a kertünkben nem csupán relaxáló, hanem egy különleges jellegzetességet, exkluzív nemességet kölcsönöz ahhoz amit máskülönben csak egyszerűnek és hagyományosnak lehetne nevezni.


Rendelkezésre állunk szökőkutak építésére, automatizált vízjátékokkal. A különböző elemek kombinálása egy előre programozható, vezérelt kezelőpanel segítségével irányítható, amelyet szinkronizálni lehet különböző peremvilágító rendszerekkel, amelyek színeket generálnak. Így látványos dekorációs elemeket alakíthatunk ki úgy épületeken belüli, mint kinti területeken, piacokon, parkokban. Ezek a kutak esztétikailag szépek, relaxálóak és kellemesek. Egy kerti szökőkút felállítása nagyon egyszerű lehet, viszonylag gazdaságos és jelentősen megnöveli a kertünk hangulatát.

Rendszermegoldásokat ajánlunk zöldövezetek kiépítésére amely konstruktívan és rugalmasan illeszkedik az Ön projektjének sajátos jellemzőihez.

Minden zöldövezet kiépítés amelyet cégünk végez a legjobb költség/hatékonyság/biztonság arányt veszi figyelembe, optimális megodásokat kínálva az Ön projektjéhez. Akár egy intenzív akár egy extenzív zöldtetőt szeretne, vagy táj-, esetleg kert típusút, vagy ha az épület teherbíró képessége olyan feltételeket követel, hogy ultrakönnyű, vagy könnyű zöldtető épüljön, ha szeretne egy mutatós kinézetű függőkertet az épület belső vagy külső falára, vagy csupán egy jobb zajszigetelőként, vagy ha a zöldtető ökológiai hatását ki szeretné egészíteni napelemekkel, állunk rendelkezésére projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.

Még több innen:  Kert és parképítések