Home Megoldások Zöld fal

Zöld fal

5 perc olvasás
0
6,346
Zöld fal

Függőkertek nagy változatosságú táj hatású növényekkel, különböző közterületek beltéri vagy külső falainak díszítésére.

Műszaki adatok
Súly n/a
Réteg magasság n/a
Vegetáció forma dekoratív és kúszónövények
Vízmegtartás n/a
Ökológiai érték
Karbantartási költség
Költség tényező
Leírás

Függőleges kertek, növényzettel borított falak akíthatók ki, különböző méretben és változatban, úgy az épületek beltéri mint a külső falain. A felhasznált technológiától függően, a zöld falakat közvetlenül a falhoz rögzíthetik, vagy külön, önálló modulokra, majd utólag falra rögzítik. Ez függ az épület architektúrai lehetőségeitől, a fal elhelyezkedésétől, anyagától, és az anyagi lehetőségektől is. Ezek népszerűsége jelentősen megnövekedett az utóbbi években, leggyakrabban az állami és vállalati intézmények közterületeire építik, így behozzák a természetet az épületbe, és újjáélesztik a kihasználatlan területeket.

Függőkertek, vegetációs falak nagy változatosságú táj hatású növény fajtákkal, kiépíthetők különböző közterületekre, belső vagy külső falak díszítésére.

Szaktanácsadást biztosítunk zöld teraszok kivitelezésében, optimális megoldásokkal, az Ön sajátos projektjéhez igazítva. Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.

Ezek lehetnek könnyű vagy ultrakönnyű tetőktől elkezdve, egészen az intenzív kertépítésekig, parkok, pihenő helyek, táj rendezések, kikövezett gyalogforgalmú vagy autóutak, zöldtetők napelemekkel, függőkertek az épület külső vagy belső falain, irodai épület intenzív zöld teraszokkal, pihenőhellyel, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpont, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.

A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség/hatékonyság/biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy az konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Rendelkezésére állunk projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.

 • Gazdaságos tető

  Gazdaságos tető

  Extenzív zöldtető rendszerek, amelyek különösen a könnyű szerkezetű tetőkre lettek kifejle…
 • Táj típusú tető

  Táj típusú tető

  Intenzív zöldtető, magas dekoratív értékkel, egy park minden típusú tájberendezési elemekk…
 • Nagy víz visszatartású

  Nagy víz visszatartású

  Vízmegtartó zöldtető rendszerek, speciálisan a csapadékvíz maximális visszatartására terve…
 • Tetőkert

  Tetőkert

  Zöldtetők, igazi kertek, gazdag növényzettel, pázsit, cserje, gyümölcsfa, zöldségfélék. Mű…
 • Ultrakönnyű tető

  Ultrakönnyű tető

  Ultrakönnyű extenzív zöldtető rendszer, bármilyen könnyű szerkezetű felületre tervezve. Mű…
 • Lejtős tető

  Lejtős tető

  Egy extenzív típusú zöldtető, amely könnyű szerkezetű tetőkre, lejtős felületekre épül, 45…
Még több innen:  Megoldások