Home Megoldások Bioszolár tető

Bioszolár tető

4 perc olvasás
0
2,094
Bioszolár tető

Extenzív tető, fotovoltaikus panelekkel kombinálva, egy pozitív környezeti hatással és sok előnnyel rendelkező megoldás.

Műszaki adatok
Súly 100-140 kg/nm vagy 1.0-1.4 KN/nm
Réteg magasság 80 mm-től
Vegetáció forma varjúháj, lágyszárúak, fűfélék
Vízmegtartás 50-60 %
Ökológiai érték
Karbantartási költség
Költség tényező
Leírás

Van néhány gyakorlatias jellemző amely meggyőz bennünket, hogy a napelemek telepítését érdemes ökológikus zöldtetők építésével kombinálni. Ilyen például az elektromos és hőenergia jelentős csökkenése, helyettesítése zöld energiával és a lakótérben levő kedvező hőmérséklet megtartása. Mivel a napelemek telepítése zöldtető építés után vagy fordítva nehezebb és bonyolultabb lehet, egy optimális megoldás lenne az extenzív zöldtető építése kombinálva a napelemek beszerelésével, így a szerelési és karbantartási költségek alacsonyabbak.

Egy extenzív zöldtető, fotovoltaikus panelekkel kombinálva, egy pozitív környezeti hatású és számos előnnyel rendelkező megoldás.

Szaktanácsadást biztosítunk zöld teraszok kivitelezésében, optimális megoldásokkal, az Ön sajátos projektjéhez igazítva. Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.

Ezek lehetnek könnyű vagy ultrakönnyű tetőktől elkezdve, egészen az intenzív kertépítésekig, parkok, pihenő helyek, táj rendezések, kikövezett gyalogforgalmú vagy autóutak, zöldtetők napelemekkel, függőkertek az épület külső vagy belső falain, irodai épület intenzív zöld teraszokkal, pihenőhellyel, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpont, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.

A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség/hatékonyság/biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy az konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Rendelkezésére állunk projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.

 • Gazdaságos tető

  Gazdaságos tető

  Extenzív zöldtető rendszerek, amelyek különösen a könnyű szerkezetű tetőkre lettek kifejle…
 • Táj típusú tető

  Táj típusú tető

  Intenzív zöldtető, magas dekoratív értékkel, egy park minden típusú tájberendezési elemekk…
 • Nagy víz visszatartású

  Nagy víz visszatartású

  Vízmegtartó zöldtető rendszerek, speciálisan a csapadékvíz maximális visszatartására terve…
 • Tetőkert

  Tetőkert

  Zöldtetők, igazi kertek, gazdag növényzettel, pázsit, cserje, gyümölcsfa, zöldségfélék. Mű…
 • Ultrakönnyű tető

  Ultrakönnyű tető

  Ultrakönnyű extenzív zöldtető rendszer, bármilyen könnyű szerkezetű felületre tervezve. Mű…
 • Lejtős tető

  Lejtős tető

  Egy extenzív típusú zöldtető, amely könnyű szerkezetű tetőkre, lejtős felületekre épül, 45…
Még több innen:  Megoldások