Home Kert és parképítések Beltéri díszítések

Beltéri díszítések

5 perc olvasás
0
584
Beltéri díszítések

Beltéri díszítéseket alakítunk ki látványos virág elrendezésekkel, magányos, nagy díszítési értékű növényekkel, amelyek impozáns kinézetet biztosítanak bármely helyiségnek.

Ehhez, a megfelelő költségvetési terv mellett, szemelött kell tartanunk a következőket:

  • a díszítésre szánt terület típusa (kereskedelmi központ/bevásárlóközpont, étterem, hotel, konferenciaterem, stb.)
  • a terület belső kialakítása, tervezése
  • az ígényelt stílus (egyszerű de avantgárd, klasszikus de formailag, színben összetett, stb.)
  • a legfontosabb elemek által diktált színskála (cég logó, bútorzat, és más dekor elemek)
  • a szükséges páratartalom, fény, minden egyes növény helyigénye
  • a díszíteni kívánt tér rendeltetése, emberi forgalom intenzitása, emberek típusa akik áthaladnak a téren, stb.

A dekorációban felhasznált növények mérete néhány cm és 15 m közötti lehet, ezek lehetnek ritkább vagy közönségesebb fajok a fenti szempontok szerint.

Dekoratív értéküket fokozza a formában, méretben, színben jól megválasztott virágcserép, amely kreatívan és illően kiegészíti az épület belső terét.

Rendelkezésre állunk belső terek díszítésére, látványos virág elrendezésekkel, magányos, nagy díszítési értékű növényekkel, amelyek impozáns kinézetet adnak bármely helyiségnek. Dekoratív értéküket fokozza a formában, méretben, színben jól megválasztott virágcserép, amely kreatívan és illően kiegészíti az épület belső terét.

Rendeszermegoldásokat ajánlunk zöldövezetek kiépítésére amely konstruktívan és rugalmasan illeszkedik az Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Minden zöldövezet kiépítés amelyet cégünk végez a legjobb költség, hatékonyság, biztonság arányt veszi figyelembe, optimális megodásokat kínálva az Ön projektjéhez.

Akár egy intenzív akár egy extenzív zöldtetőt szeretne, vagy táj-, esetleg kert típusút, vagy ha az épület teherbíró képessége olyan feltételeket követel, hogy ultrakönnyű, vagy könnyű zöldtető épüljön, ha szeretne egy mutatós kinézetű függőkertet az épület belső vagy külső falára, vagy csupán egy jobb zajszigetelőként, vagy ha a zöldtető ökológiai hatását ki szeretné egészíteni napelemekkel, állunk rendelkezésére projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.

Még több innen:  Kert és parképítések