Home Zöldtetők építőelemei Tartozékok – Kavicsfogó lécek

Tartozékok – Kavicsfogó lécek

6 perc olvasás
0
2,312

Fedőrács

A zöldtető egyik fontos építőeleme a fedőrács amely a tetőösszefolyó rendszer fölé kerül beépítésre. Állítható magasságával megfelelően alkalmazható a tetőkertek rétegeinek magasságához igazítva, leginkább az ültetőkőzeghez, olyan módon, hogy a fedőrács egy szinten legyen a növényzet rétegével. Egy tetőkerti fedőrács például:

Bauder Gullyaufsatz GA 250/GA 400 – fedőrács
GullyaufsatzGA 250GA 400
Anyaghorganyzott acél
Méret250 x 250 mm400 x 400 mm
Magasságbeállítási tartomány80 – 110 mm
Súly3,5 kg4,0 kg
Borításrostélyháló
Cikkszám7434 00307434 0040

Kavicsfogó léc

A zöldteraszok, tetőkertek specifikus elválasztói, kavicsfogó lécei védik az ilyen típusú területek építőelemeit az elmozdulás és deformáció ellen. Ezeket a zöldtető struktúra szélére építik, különösen a kaviccsal szegélyezett részekre, amelyek általábana tetőkert peremén levő területek és kb. 50 cm szélesek. A kavicsfogó léc általában a vegetációs terület bármilyen más építkezési felülettel történő csatlakozásánál kerül beépítésre (attika, korlát, tetőablak, áttörések, falak stb.). Kavicsfogó léc példák:

Bauder Kiesfangleiste AL 80 – kavicsfogó léc
Anyagalumínium 1,5 mm
Magasság80 mm
Szélesség100 mm
Hossz2500 mm
Cikkszám7488 0000

Kavicsfogó léc

Bauder Kiesfangleiste AL 100/80 – Kavicsfogó léc
Anyagalumínium 1,5 mm
Magasság100/80 mm, mindkét oldalán használható
Hossz2500 mm
Cikkszám7488 0100

Bármilyen ökológikus kiépítés tervezési fázisától amely tetőre vagy teraszra épül, ajánljuk teljeskörű támogatásunkat, hogy a befektetésnek megfelelő rendszert alakítsunk ki, arányosan a költségi és építési lehetőségekkel.

A zöldteraszok, tetőkertek specifikus elválasztói, kavicsfogó lécei védik az ilyen típusú területek építőelemeit az elmozdulás és deformáció ellen. Ezeket a zöldtető struktúra szélére építik, különösen a kaviccsal szegélyezett részeken.

Azok a gyártók amelyeknek az anyagai felhasználásra kerülnek zöldtetők berendezésénél, nemzetközileg és helyileg is elismertek, továbbá a csapatunk, amely már sok közös projektet valósított meg, megbízható és látványos eredményekkel, elvégezheti mindezen komponenseknek a beszerelését, karbantartását. Általunk, az ökológikus tetők építőelemeinek minősége megduplázódik az emberi szakértelemmel, képesített és tapasztalt szakembereink jártasak a zöldtető kiépítés minden tartozékának használatában és karbantartásában.

Ez lehet akár egy extenzív zöldtetősre tervezett ipari csarnok, elsődleges ökológiai szereppel, vagy egy reprezentatív irodai épület intenzív zöld teraszokkal, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpontról, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal. Csapatunk felkészültsége biztosítja, hogy a projektben szereplő minden felhasználandó anyag, kompatibilis legyen egymással, hogy az eredmény egy egységes egész legyen. A védőrétegek, szűrőrétegek, drénrétegek a zöldtető rendszer építőelemei, olyan kiegészítőkkel mint: kontrollaknák, elválasztó profilok, összefolyó rácsok, kifolyók, és más termékek szükség szerint.

Még több innen:  Zöldtetők építőelemei