Home Miért zöldtető Miért válasszon minket

Miért válasszon minket

11 perc olvasás
0
2,108
Miért válasszon minket

Miért válasszon minket?

 • Szeretjük a zöldtetőket és számunkra minden új projekt egy szakmai kihívás
  8 év tapasztalat a szakmában, kb. 18.000 m² extenzív zöldtető és kb. 6.000 intenzív táj típusú tető- terasz referenciával
 • Zöldtető projektekben élvonalban levők támogatásában részesülünk, úgy a felhasznált anyagok mint szakvélemény téren
 • Magas technológiájú anyagokat használunk, szép és megbízható növényeket
 • Korrekt árak és magas színvonalú kivitelezés
 • Széleskörű logisztikai tapasztalat, különösen a „just in time” terén
 • Jó kommunikáció a partnerekkel
 • Csapatmunkánk révén, jó szinkronizálással költségeinket minimalizálni tudjuk s ezáltal más magyarországi céghez képest jelentős megtakarítást tudunk partnereinknek biztosítani
 • Maximális rugalmasságot tanusítunk még olyankor is amikor egy túlzsúfolt építőtelepen dolgozunk, hatékonyan összehangoljuk a tevékenységeinket az előző fázisú munkálatokkal és akikkel azonos munkaterületen dolgozunk
 • A határidők betartása számunkra szent, időjárástól független, legyen bár eső, hó, vagy kánikula
 • Minden projekt egyedi, ezért úgy állunk hozzá, hogy az egy reprezentatív tájépítés legyen, amelyre mind a tulajdonos, mind mi büszkék lehessünk
 • Romániai partnercégünkön keresztül ÁFA mentes számlázás is lehetséges – (EU Közösségen belüli számlázás esetén – ha az Ön cége is rendelkezik EU adószámmal) Ez bár a globális költségeket nem befolyásolja de a befektetések esetén szinte mindig likviditási problémák jelentkeznek ilyenkor egy ÁFA-mentes számlázás gyógyír lehet az akkut cash flow elakadásokra.
 • Hogy lépést tartsunk a világszerte használt új technológiákkal jelen vagyunk minden fontos zöldtetőkkel kapcsolatos rendezvényen
 • Folyamatosan képezzük magunkat relatív új területeken is mint a „bioszolár” típusú vegetációs tető, mivel egy világszerte tapasztalható tendencia, hogy a zöldtetőt napkollektorokkal egészítik ki, mivel ez a két ökológiai megoldás egymást kiegészíti és a tanulmányok kimutatták a zöldtetőkre helyezett napelemek nagyobb hatékonyságát. A malmöi Skandináv Zöldtető Intézet által szervezett tanfolyam elmélyítette a zöldtető és a napkollektorok kombinációja terén szerszett ismereteinket, új technológiák megjelenésével és piacra kerülésével a bioszolár zöldtetők területén.

A zöldtetők építése egy viszonylag új irányzat Kelet – Európában. Kevés szakember van akinek megvan mind a képzettsége mind a szakmai tapasztalata amely szükséges egy komplex projekt sikeres kivitelezéséhez, megelőzve a meghibásodásokat és figyelmeztetve a tervezőket még a megépítés elött a drénezési problémák megoldására, biztosítva a növényeknek szükséges feltételeket, figyel az üzembiztonságra ( munkavédelmi szabályok betartása, ismeri a zöldtetők és klasszikus, fotovoltaikus napelemek kölcsönhatásait, klímaberendezéseket stb.) és nem utoló sorban elősegíti a zöldtető projektek megfelelő költségvetés-tervezését.


8 éves tapasztalatunk intenzív és extenzív zöld teraszok területén és a kb. 9.000 m²-re kiterjedő portfóliónk minket ajánl, ezért az Abplus-Events, amely az előkelő LAUD expokonferencát szervezte, meghívott egy előadás megtartására melynek témája: „A zöldtetők előnyei – Romániában kivitelezett projektek”.

A zöldtetők terén szerzett tapasztalatunk meg a korszerű és megbízható speciális anyagokkal való munkánk ajánl minket, ezenkívül a korrekt árak, újszerű technikai zöldtető megoldások amelyek bármilyen architektúrai építményekhez igazíthatók. Határidők betartása, időben elkészült szerződések, garanciával épített zöldtetők, hosszú távú karbantartással.

Szakvéleményt szeretne zöldtető tervezéséhez, hogy részesülhessen a zöldtető projektek számos előnyéből, mint a környezeti, anyagi és gyakorlati előnyök? Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós, ökológiai anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.

A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek segítenek a fenti előnyök elérésében, a legjobb költség, hatékonyság, biztonság arány mellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Legyen szó akár egy extenzív zöldtetősre tervezett ipari csarnokról, elsődleges ökológiai szereppel, vagy egy reprezentatív irodai épületről intenzív zöld teraszokkal, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpontról, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal, minden a gondos megtervezéssel kell kezdődjön.

Akár egy intenzív akár egy extenzív zöldtetőt szeretne, vagy táj-, esetleg kert típust, vagy ha az épület teherbíró képessége olyan feltételeket követel, hogy ultrakönnyű, vagy könnyű zöldtető épüljön, ha szeretne egy mutatós kinézetű függőkertet az épület belső vagy külső falára, vagy csupán egy jobb zajszigetelőként, vagy ha a zöldtető ökológiai hatását ki szeretné egészíteni napelemekkel, állunk rendelkezésére projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleményekkel.

 • A zöldtetők előnyei

  A zöldtetők előnyei

  Sok információ kering a zöldtetők előnyeiről. Ilyenek, például az, hogy csökkenti a környe…
 • Miért extenzív zöldtető?

  Miért extenzív zöldtető

  Észak-Európában, a skandináv államokban vagy Nagy Britannia területén utazva megcsodálhatj…
 • Miért intenzív zöldtető

  Miért intenzív zöldtető

  Ismert tény, hogy az első zöldtetőkről időszámításunk elött esik szó a történelemben, visz…
 • (Română) Acoperișuri verzi – Greșeli frecvente

  Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Română nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az …
Még több innen:  Miért zöldtető