Home Megoldások Ultrakönnyű tető

Ultrakönnyű tető

5 perc olvasás
0
4,465
Ultrakönnyű tető

Ultrakönnyű extenzív zöldtető rendszer, bármilyen könnyű szerkezetű felületre tervezve.

Műszaki adatok
Súly 50 kg/nm vagy 0.5 KN/nm
Réteg magasság 50 mm
Vegetáció forma moha, varjúháj félék
Vízmegtartás 40-50 %
Ökológiai érték
Karbantartási költség
Költség tényező
Leírás

Az ultrakönnyű extenzív zöldtető rendszerek egy előnyös megoldást jelentenek ahhoz, hogy a kis teherbírású tetőkön is vegetációs területünk lehessen. Ezáltal behozzuk a természetet a városba, a városi hagyományos tetőket átváltoztatva néhány biológiai, természeti szférává, amelyek különböző színes növényeikkel örömet nyújtanak, ezenkívül ökológiai és gazdasági előnnyel járnak. A ma létező technikai megoldások egyszerűek és olcsók, olyan anyagok felhasználásával amelyek a térségünkből származnak. Így bármilyen típusú zöldtető megvalósítható, kialakítható vegetációs területnek, bármilyen könnyű szerkezetű felületen, függetlenül annak építő anyagától. Ezeket a rendszereket alkalmazni lehet ferde tetőkön is, egészen 60°-os dőlésszögig. Az ilyen extenzív zöldtetők nem ígényelnek különleges karbanntartást, a növényzet amint kifejlődött, önfenntartóvá válik, minimálisra csökkentve a karbantartási munkálatokat.

Ultrakönnyű extenzív zöldtető rendszer, bármilyen könnyű szerkezetű felületre tervezve.

Szaktanácsadást biztosítunk zöld teraszok kivitelezésében, optimális megoldásokkal, az Ön sajátos projektjéhez igazítva. Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.

Ezek lehetnek könnyű vagy ultrakönnyű tetőktől elkezdve, egészen az intenzív kertépítésekig, parkok, pihenő helyek, táj rendezések, kikövezett gyalogforgalmú vagy autóutak, zöldtetők napelemekkel, függőkertek az épület külső vagy belső falain, irodai épület intenzív zöld teraszokkal, pihenőhellyel, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpont, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.

A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség/hatékonyság/biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy az konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Rendelkezésére állunk projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.

 • Gazdaságos tető

  Gazdaságos tető

  Extenzív zöldtető rendszerek, amelyek különösen a könnyű szerkezetű tetőkre lettek kifejle…
 • Táj típusú tető

  Táj típusú tető

  Intenzív zöldtető, magas dekoratív értékkel, egy park minden típusú tájberendezési elemekk…
 • Nagy víz visszatartású

  Nagy víz visszatartású

  Vízmegtartó zöldtető rendszerek, speciálisan a csapadékvíz maximális visszatartására terve…
 • Tetőkert

  Tetőkert

  Zöldtetők, igazi kertek, gazdag növényzettel, pázsit, cserje, gyümölcsfa, zöldségfélék. Mű…
 • Lejtős tető

  Lejtős tető

  Egy extenzív típusú zöldtető, amely könnyű szerkezetű tetőkre, lejtős felületekre épül, 45…
 • Bioszolár tető

  Bioszolár tető

  Extenzív tető, fotovoltaikus panelekkel kombinálva, egy pozitív környezeti hatással és sok…
Még több innen:  Megoldások