Home Zöldtetők építőelemei Tartozékok – Vízelvezető folyókák

Tartozékok – Vízelvezető folyókák

7 perc olvasás
0
5,387

Vízelvezető folyóka EA 50

A vízelvezető folyókákat járható felületek gyors és célzott vízelvezetésére használják. Alkalmazható lapostető szerkezeteknél, balkonoknál, loggiáknál és teraszoknál. A felhasznált anyagok, mint alumínium, vagy nemesacél lehetővé teszik széleskörű használatukat, ökológiai tetőktől elkezdve, gyalogos járdákig, utakig, a forgalomnak megfelelően. A kiegészítő alkatrészek segítségével optimális magasságra állítható, oly módon, hogy ne haladja meg a növényzet rétegének magasságát.

Bauder Entwässerungstrinne EA 50
Leírás Vízelvezető folyóka
Anyag Alsó rész: alumínium, borítás: nemesacél
Szélesség 150 mm
Magasság 50 mm
Hossz 1000 mm
Termékszám 7437 0010

Vízelvezető folyóka KH 50 SR

A Bauder vízelvezető folyókák megfelelnek a terasztetők, loggiák, teraszok járható felületeinek a vízelvezetésére.

Bauder Entwässerungstrinne KH 50 SR
Leírás Vízelvezető folyóka
Anyag Galvanizált acél
Szélesség 150 mm
Magasság 50 mm
Hossz 1000 mm
Termékszám 7437 0000

Vízelvezető folyóka KH 50 MR

Bauder Entwässerungstrinne KH 50 MR
Leírás Vízelvezető folyóka
Anyag Galvanizált acél
Szélesség 150 mm
Magasság 50 mm
Hossz 1000 mm
Termékszám 7437 0001

Magasságállító készlet

Magasságállító készlet Bauder vízelvezető folyókákhoz, amely négy nemesacél láb tartóból áll, poliamid talplemezzel, állítható magassággal 65-100 mm vagy 95-130 mm.

Bauder Höhenverstellset
Állítható magasságok 65 – 100 mm 95 – 130 mm
Cikkszám 7437 0110 7437 0111

Toldóelem

Toldóelem amely segítségével a vízelvezető folyóka vízszintesen és függőlegesen is beépíthető.

Bauder Kupplungsblech
Anyag nemesacél
Cikkszám 7437 0100

Záróelem

Záróelem, amely egyszerűen csatlakoztatható és megakadályozza a kavics oldalról történő bejutását.

Bauder Endcappe
Anyag nemesacél
Cikkszám 7437 0101

Bármilyen ökológikus kiépítés tervezési fázisától amely tetőre vagy teraszra épül, ajánljuk teljeskörű támogatásunkat, hogy a befektetésnek megfelelő rendszert alakítsunk ki, arányosan a költségi és építési lehetőségekkel.

A vízelvezető folyókákat járható felületek gyors és célzott vízelvezetésére használják. Alkalmazható lapostető szerkezeteknél, balkonoknál, loggiáknál és teraszoknál. A kiegészítő alkatrészek segítségével optimális magasságra állítható, oly módon, hogy ne haladja meg a növényzet réteg magasságát.

Azok a gyártók amelyeknek az anyagai felhasználásra kerülnek zöldtetők berendezésénél, nemzetközileg és helyileg is elismertek, továbbá a csapatunk, amely már sok közös projektet valósított meg, megbízható és látványos eredményekkel, elvégezheti mindezen komponenseknek a beszerelését, karbantartását. Általunk, az ökológikus tetők építőelemeinek minősége megduplázódik az emberi szakértelemmel, képesített és tapasztalt szakembereink jártasak a zöldtető kiépítés minden tartozékának használatában és karbantartásában.

Ez lehet akár egy extenzív zöldtetősre tervezett ipari csarnok, elsődleges ökológiai szereppel, vagy egy reprezentatív irodai épület intenzív zöld teraszokkal, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpontról, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal. Csapatunk felkészültsége biztosítja, hogy a projektben szereplő minden felhasználandó anyag, kompatibilis legyen egymással, hogy az eredmény egy egységes egész legyen. A védőrétegek, szűrőrétegek, drénrétegek a zöldtető rendszer építőelemei, olyan kiegészítőkkel mint: kontrollaknák, elválasztó profilok, összefolyó rácsok, kifolyók, és más termékek szükség szerint.

Még több innen:  Zöldtetők építőelemei