Rólunk

Cégünk 2003-tól tevékenykedik a romániai zöldövezet építés piacán (beleértve a tájépítési elemek teljeskörű skáláját), díszcserjék és virágok importját és forgalmazását (a két utóbbit csak előrendelés alapján vagy folyamatban levő projektek esetében). Egy szakember csapat vagyunk akik szeretik a természetet és úgy gondoljuk, hogy minden újonnan kialakított zöld terület egy olyan kihívás amely által az a vágyunk, hogy egy harmónikus környezetet alakítsunk ki, egy zöldövezeti oázist építve ki a városi stresszes szürke környezetében. Legyen szó akár egy nyílvános parkról, kertről, vagy egy kis ültetvényes növényeinek a szimbiózisáról, úgy gondoljuk, hogy az esztétikai, harmonikus vonások ötvözése a gyakorlatiassággal képvisel minket. Az ajánlatunkban levő dísznövények, megoldások különböző terjesztési csatornákon keresztül, avagy a saját csapatunk segítségével egész Európába eljutnak.

Zöldtetők tervezése és berendezése területén szerzett gazdag tapasztalattal állunk rendelkezésre szakvéleménnyel a zöldteraszok és zöldtetők kivitelezésében, akár a tervezési szakaszától, hogy Ön optimális megoldásban részesüljön bármilyen zöldtető projekthez.

Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós, ökológiai anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú. A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség/hatékonyság/biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez.

Ezek a számos ökológiai, környezeti, anyagi és gyakorlati előnyökkel rendelkező tetők lehetnek könnyű vagy utrakönnyű vegetációs tetőktől elkezdve egészen az intenzív parkokig, mint például szabadidős területek, tájszerű zöldövezetek, pihenőhelyek, kikövezett járdákkal, utakkal, napelemes zöldtetők, függőkertek az épületek belső vagy külső falán, irodaépületek zöldteraszokkal, pihenőhelyekkel, vagy bevásárlóközpont mélygarázzsal és fölötte zöldtetős parkolóval, kerttel.
Állunk rendelkezésre projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.