Home Megoldások Közforgalmú tető

Közforgalmú tető

5 perc olvasás
0
1,040
Közforgalmú tető

Zöldtetők amelyek aluljárókra, mélygarázsra épűlnek, amelyekre telepíthetők gyalogos területek, parkok, játszóterek, sétaterek.

Műszaki adatok
Súly 1.000 kg/nm-ig
Réteg magasság 120 mm, 550 mm felett
Vegetáció forma pázsit, virágok, cserjék
Vízmegtartás kb. 25-50 %
Ökológiai érték
Karbantartási költség
Költség tényező
Leírás

Miután megállapításra került, hogy egy földalatti építkezés teherbírása megengedi, megbírja például az intenzív gyalogforgalmat vagy autóforgalmat, a gyalogos járdák közötti vagy az utak közötti területekre kialakíthatók zöldövezetek, pázsittal, virágokkal, cserjékkel. Egyes esetekben parkok, játszóterek, sportpályák, kiállítási terek is kialakíthatók. Ezeknél a tetőtípusoknál is, a már létező épületek esetében egy tanulmány készül a szerkezeti teherbírásukról és a tető elemeinek a tartóképességéről, amely után elkezdődnek a zöldtető kiépítési munkálatok, a tájrendezések. Az új épületek esetében már a tervezési szakaszban számításba veszik a megnövekedett teherbírást.

Kikövezett tetők jármű vagy gyalogos forgalomra, kialakíthatók földalatti építkezésekre, aluljáróra, mélygarázsra, amelyek tetejére berendezhetünk gyalogos területet, parkot, játszóteret, sétateret.

Szaktanácsadást biztosítunk zöld teraszok kivitelezésében, optimális megoldásokkal, az Ön sajátos projektjéhez igazítva. Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.

Ezek lehetnek könnyű vagy ultrakönnyű tetőktől elkezdve, egészen az intenzív kertépítésekig, parkok, pihenő helyek, táj rendezések, kikövezett gyalogforgalmú vagy autóutak, zöldtetők napelemekkel, függőkertek az épület külső vagy belső falain, irodai épület intenzív zöld teraszokkal, pihenőhellyel, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpont, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.

A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség/hatékonyság/biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy az konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Rendelkezésére állunk projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.

 • Gazdaságos tető

  Gazdaságos tető

  Extenzív zöldtető rendszerek, amelyek különösen a könnyű szerkezetű tetőkre lettek kifejle…
 • Táj típusú tető

  Táj típusú tető

  Intenzív zöldtető, magas dekoratív értékkel, egy park minden típusú tájberendezési elemekk…
 • Nagy víz visszatartású

  Nagy víz visszatartású

  Vízmegtartó zöldtető rendszerek, speciálisan a csapadékvíz maximális visszatartására terve…
 • Tetőkert

  Tetőkert

  Zöldtetők, igazi kertek, gazdag növényzettel, pázsit, cserje, gyümölcsfa, zöldségfélék. Mű…
 • Ultrakönnyű tető

  Ultrakönnyű tető

  Ultrakönnyű extenzív zöldtető rendszer, bármilyen könnyű szerkezetű felületre tervezve. Mű…
 • Lejtős tető

  Lejtős tető

  Egy extenzív típusú zöldtető, amely könnyű szerkezetű tetőkre, lejtős felületekre épül, 45…
Még több innen:  Megoldások