Home Megoldások Gazdaságos tető

Gazdaságos tető

5 perc olvasás
4
15,745
Gazdaságos tető

Extenzív zöldtető rendszerek, amelyek különösen a könnyű szerkezetű tetőkre lettek kifejlesztve.

Műszaki adatok
Súly 90-140 kg/nm vagy 0.9-1.4 KN/nm
Réteg magasság 80 mm
Vegetació forma varjúháj, lágyszárúak, virágok
Vízmegtartás 50-60 %
Ökológiai érték
Karbantartási költség
Költség tényező
Leírás

A könnyű extenzív zöldtetők olyan épületekre kerülnek telepítésre amelyek eredetileg kevés felületi teherbírásra lettek megtervezve. Abból a célból épülnek, hogy egy ökológikus, zöldövezetünk legyen, csökkentett súllyal. Ezek kiépíthetőek már létező épületekre is, felújítás, manzárt építés alkalmával, ahol alapvetően nincs szükség további kiadásokra az épület szerkezetének megerősítéséhez, mivel ezek a zöldtető rendszerek kimondottan kis teherbírású tetőkre lettek megtervezve. Extenzív élő tetők lévén, a felhasznált anyagok jellemzői és mennyisége úgy lett kialakítva, hogy minél kevesebb felületi súllyal rendelkezzen. Ezeket a rendszereket egy viszonylag rövid időn belül telepítik, figyelembe véve a tető dőlésszögét és formáját, hozzáigazítva bármely épület sajátosságaihoz.

Az extenzív zöldtető rendszerek speciálisan a könnyű szerkezetű tetőkre lettek kifejlesztve, viszont ennél a típusnál is részesülhetünk az ökológikus tetők számos előnyéből. Szaktanácsadást biztosítunk zöld teraszok kivitelezésében, optimális megoldásokkal, az Ön sajátos projektjéhez igazítva.

Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.

Ezek lehetnek könnyű vagy ultrakönnyű tetőktől elkezdve, egészen az intenzív kertépítésekig, parkok, pihenő helyek, táj rendezések, kikövezett gyalogforgalmú vagy autóutak, zöldtetők napelemekkel, függőkertek az épület külső vagy belső falain, irodai épület intenzív zöld teraszokkal, pihenőhellyel, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpont, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.

A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség/hatékonyság/biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy az konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Rendelkezésére állunk projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.

 • Táj típusú tető

  Táj típusú tető

  Intenzív zöldtető, magas dekoratív értékkel, egy park minden típusú tájberendezési elemekk…
 • Nagy víz visszatartású

  Nagy víz visszatartású

  Vízmegtartó zöldtető rendszerek, speciálisan a csapadékvíz maximális visszatartására terve…
 • Tetőkert

  Tetőkert

  Zöldtetők, igazi kertek, gazdag növényzettel, pázsit, cserje, gyümölcsfa, zöldségfélék. Mű…
 • Ultrakönnyű tető

  Ultrakönnyű tető

  Ultrakönnyű extenzív zöldtető rendszer, bármilyen könnyű szerkezetű felületre tervezve. Mű…
 • Lejtős tető

  Lejtős tető

  Egy extenzív típusú zöldtető, amely könnyű szerkezetű tetőkre, lejtős felületekre épül, 45…
 • Bioszolár tető

  Bioszolár tető

  Extenzív tető, fotovoltaikus panelekkel kombinálva, egy pozitív környezeti hatással és sok…
Még több innen:  Megoldások