Home Zöldtetők építőelemei Intenzív zöldtető bútorok

Intenzív zöldtető bútorok

9 perc olvasás
0
1,076

Az intenzív zöldtetők személyre szabhatóak olyan kényelmes és dekoratív bútorokkal, amelyek formailag, megjelenésükkel és elhelyezésükkel egyedi, esztétikus kinézetet kölcsönöznek a zöldtetők pihenőhelyeinek.

Bemutatunk néhány ilyen bútorelemet amelyek elhelyezhetőek a zöldterasz bármely pihenő- és relaxációs területén. További modellekért, vagy ha részletek, jellemzők, katalógus vagy személyre szabás érdekli, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Nosztalgia pad

Egy elegáns pad, öntöttvas lábakkal, alapozás után két rétegben színesre festve, 40 mm vastag deszkázattal és karfával amely környezetbarát lazúrral kezelt, inox kötőelemekkel. Hosszúsága 1850 mm, szélessége 560 mm, magassága 860 mm és a súlya 58 kg.

Megálló osztott pad

Egy szép pad, öntöttvas lábakkal, alapozás után két rétegben színesre festve, 40 mm vastag deszkázattal és karfával amely környezetbarát lazúrral kezelt, a középső kartámasz külön is megrendelhető, utólag is felszerelhető a pad deszkázatára, inox kötőelemekkel. Különböző méretekben kapható, 58-tól 78 kg-os súllyal.

Nosztalgia szék

Elegáns szék, öntöttvas lábakkal, alapozás után két rétegben színesre festve, 40 mm vastag deszkázattal és karfával amely környezetbarát lazúrral kezelt, inox kötőelemekkel. Súlya 50 kg.

Megálló szék

Egy szép szék, öntöttvas lábakkal, alapozás után két rétegben színesre festve, 40 mm vastag deszkázattal amely környezetbarát lazúrral kezelt, inox kötőelemekkel. Súlya 50 kg.

Megálló asztal

Egy hangulatos asztal, öntöttvas lábazattal, alapozás után két rétegben színesre festve, 40 mm vastag deszkázattal amely környezetbarát lazúrral kezelt, inox kötőelemekkel, 66 kg-os súllyal.

Váradi dézsa

Egy mutatós dézsa, tűzihorganyzott acél szerkezettel, környezetbarát lazúrral kezelt tölgy lécezéssel, rozsdamentes kötőelemekkel. Az alja 5 mm vastag műanyaglappal, belső oldalai vastag víztaszító festékkel van kezelve. Két méretben kapható: 500×1000, 1000×1000, súlya: 70 kg, illetve 100 kg.

Pálma dézsa

Jellemzői a tűzihorganyzás után festett acél szerkezet, a 40 mm vastag deszkázat amely környezetbarát lazúrral kezelt. Az alja 5 mm vastag műanyaglappal, oldalai alumínium lemezzel vannak bélelve nedvesség ellen. Korrozió álló alumínium talppal és gömbbel rendelkezik. Három változatban kapható: 600×600, 800×800, 1000×1000, súlya: 50 kg, 70 kg, illetve 80 kg.

Pásztorbot Fali kar

Ez a fali világító tűzihorganyzás után festett acél csőoszlopból készült, inox kötőelemekkel, 70 wattos nátrium elektromos szerelvényezéssel, izzó nélkül, víztizta üvegbúrával ellátott lámpatesttel. Súlya 22 kg + lámpafej.

Ez az oldal folyamatos fejlődés alatt áll, ezért további információért, termékmodellért kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Bármilyen ökológikus kiépítés tervezési fázisától amely tetőre vagy teraszra épül, ajánljuk teljeskörű támogatásunkat, hogy a befektetésnek megfelelő rendszert alakítsunk ki, arányosan a költségi és építési lehetőségekkel.

A zöldtetők funkcionális és dekorációs elemei, az esztétikus és tartós bútorok, egyedivé, személyre szabottá tehetik a teraszunk pihenő területeit.

Azok a gyártók amelyeknek az anyagai felhasználásra kerülnek zöldtetők berendezésénél, nemzetközileg és helyileg is elismertek, továbbá a csapatunk, amely már sok közös projektet valósított meg, megbízható és látványos eredményekkel, elvégezheti mindezen komponenseknek a beszerelését, karbantartását. Általunk, az ökológikus tetők építőelemeinek minősége megduplázódik az emberi szakértelemmel, képesített és tapasztalt szakembereink jártasak a zöldtető kiépítés minden tartozékának használatában és karbantartásában.

Ez lehet akár egy extenzív zöldtetősre tervezett ipari csarnok, elsődleges ökológiai szereppel, vagy egy reprezentatív irodai épület intenzív zöld teraszokkal, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpontról, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal. Csapatunk felkészültsége biztosítja, hogy a projektben szereplő minden felhasználandó anyag, kompatibilis legyen egymással, hogy az eredmény egy egységes egész legyen. A védőrétegek, szűrőrétegek, drénrétegek a zöldtető rendszer építőelemei, olyan kiegészítőkkel mint: kontrollaknák, elválasztó profilok, összefolyó rácsok, kifolyók, és más termékek szükség szerint.

Még több innen:  Zöldtetők építőelemei