Home Megoldások Tetőkert

Tetőkert

5 perc olvasás
3
5,504
Tetőkert

Zöldtetők, igazi kertek, gazdag növényzettel, pázsit, cserje, gyümölcsfa, zöldségfélék.

Műszaki adatok
Súly 320-680 kg/nm vagy 3.2-6.8 KN/nm
Réteg magasság 260-600 mm
Vegetáció forma zöldségfélék, gyümölcsfák
Vízmegtartás 70-95 %
Ökológiai érték
Karbantartási költség
Költség tényező
Leírás

Egy félintenzív vagy intenzív típusú vegetációs tető rendszerrel egy igazi tetőkertet építhetünk, amely közelebb visz minket a természethez. Ezáltal berendezhetünk magunknak egy pihenőhelyet, gazdag növényvilágot ültethetünk, mint pázsit, cserjék, gyümölcsfák, zöldségfélék, akár egy igazi kertben. Abban az esetben ha a mikroklíma és az épület teherbíró szerkezete megengedi, az ilyen kert típusú tető ígénytől függően kiépíthető, szemelött tartva az épületi terv sajátosságait, és beleszámítva egy közepes gyalogforgalmat. Ez a típusú vegetáció gondozást ígényel, öntözést, műtrágyázást, hogy a növényzetnek az év bármely szakában gondozott kinézete legyen.

Egy félintenzív vagy intenzív zöldtető rendszer kivitelezhető egy tetőkert kiépítésével, amely közelebb visz a természethez, ahol berendezhetünk magunknak egy pihenőhelyet, ültethetünk gazdag növényvilágot, mint pázsit, cserje, gyümölcsfa, zöldségféle, akár egy igazi kertben.

Szaktanácsadást biztosítunk zöld teraszok kivitelezésében, optimális megoldásokkal, az Ön sajátos projektjéhez igazítva. Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.

Ezek lehetnek könnyű vagy ultrakönnyű tetőktől elkezdve, egészen az intenzív kertépítésekig, parkok, pihenő helyek, táj rendezések, kikövezett gyalogforgalmú vagy autóutak, zöldtetők napelemekkel, függőkertek az épület külső vagy belső falain, irodai épület intenzív zöld teraszokkal, pihenőhellyel, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpont, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.

A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség/hatékonyság/biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy az konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Rendelkezésére állunk projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.

 • Gazdaságos tető

  Gazdaságos tető

  Extenzív zöldtető rendszerek, amelyek különösen a könnyű szerkezetű tetőkre lettek kifejle…
 • Táj típusú tető

  Táj típusú tető

  Intenzív zöldtető, magas dekoratív értékkel, egy park minden típusú tájberendezési elemekk…
 • Nagy víz visszatartású

  Nagy víz visszatartású

  Vízmegtartó zöldtető rendszerek, speciálisan a csapadékvíz maximális visszatartására terve…
 • Ultrakönnyű tető

  Ultrakönnyű tető

  Ultrakönnyű extenzív zöldtető rendszer, bármilyen könnyű szerkezetű felületre tervezve. Mű…
 • Lejtős tető

  Lejtős tető

  Egy extenzív típusú zöldtető, amely könnyű szerkezetű tetőkre, lejtős felületekre épül, 45…
 • Bioszolár tető

  Bioszolár tető

  Extenzív tető, fotovoltaikus panelekkel kombinálva, egy pozitív környezeti hatással és sok…
Még több innen:  Megoldások