Home Zöldtetők építőelemei Azonnali füvesítés vegetációs szőnyeggel

Azonnali füvesítés vegetációs szőnyeggel

5 perc olvasás
0
2,115
Azonnali füvesítés vegetációs szőnyeggel

Ha a zöldtető felületi rétegeként vegetációs szőnyeget használunk azonnali eredményeket érhetünk el, amelynek több előnye is van, mint például:

  • már nincsen szükség a bonyolultabb ültetési és karbantartási lépésekre, amint a különböző magkeverékek vetése esetében
  • a várakozási időszak ameddig a vegetáció teljesen kifejlődik, a magvetés esetében néhány évig is eltarthat, a vegetációs szőnyeggel viszont azonnali, mivel a zöldtető szubsztrátum rétege fölé kerül kiterítésre
  • a felhasznált vegetáció, a növények sokfélesége előre megtekinthető és kiválasztható, kívánság szerint, a sikeressége igen biztonságos, ellenálló a heves esőzéseknek, mivel ezeknek a vegetációs szőnyegeknek a felületi lefedettsége legalább 95%-os

Bármilyen ökológikus kiépítés tervezési fázisától amely tetőre vagy teraszra épül, ajánljuk teljeskörű támogatásunkat, hogy a befektetésnek megfelelő rendszert alakítsunk ki, arányosan a költségi és építési lehetőségekkel.

Ha a zöldtető felületi rétegeként vegetációs szőnyeget használunk azonnali eredményeket érhetünk el, amelynek több előnye is van, mint a különböző magkeverékek vetése esetében.

Azok a gyártók amelyeknek az anyagai felhasználásra kerülnek zöldtetők berendezésénél, nemzetközileg és helyileg is elismertek, továbbá a csapatunk, amely már sok közös projektet valósított meg, megbízható és látványos eredményekkel, elvégezheti mindezen komponenseknek a beszerelését, karbantartását. Általunk, az ökológikus tetők építőelemeinek minősége megduplázódik az emberi szakértelemmel, képesített és tapasztalt szakembereink jártasak a zöldtető kiépítés minden tartozékának használatában és karbantartásában.

Ez lehet akár egy extenzív zöldtetősre tervezett ipari csarnok, elsődleges ökológiai szereppel, vagy egy reprezentatív irodai épület intenzív zöld teraszokkal, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpontról, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal. Csapatunk felkészültsége biztosítja, hogy a projektben szereplő minden felhasználandó anyag, kompatibilis legyen egymással, hogy az eredmény egy egységes egész legyen. A védőrétegek, szűrőrétegek, drénrétegek a zöldtető rendszer építőelemei, olyan kiegészítőkkel mint: kontrollaknák, elválasztó profilok, összefolyó rácsok, kifolyók, és más termékek szükség szerint.

Még több innen:  Zöldtetők építőelemei