Home Referenciák Köztér Happy Campus biodiverz zöldtető

Happy Campus biodiverz zöldtető

3 perc olvasás
0
336
Happy Campus biodiverz zöldtető

A biodiverz típusú zöldtető egy modern diákszálló, a Happy Campus tetejére készült.

A vegetáció sokfélesége az alpesi rétek vad növényzetére emlékeztet. Sziklás növényektől, a mohák, margarétákig, réti szegfűk, fehér/piros lóherék, orbáncfű, cickafark, nefelejcs, vad mák, és más fajták mind megtalálhatók egy színes természetes kavalkádban.

Bemutatunk néhány általunk készített tájépítést, amelyek képviselnek, és amelyek már bebizonyították tartósságukat, harmónikusan fejlődtek, az ígényeknek megfelelően és amelyekre büszkék vagyunk úgy mi mint a tulajdonosaik.

Szaktanácsadást nyújtunk zöldteraszok, zöldtetők építéséhez, optimális megoldásokat az Ön specifikus projektjéhez igazítva. Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós, ökológiai anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú. Ezek lehetnek könnyű vagy utrakönnyű vegetációs tetőktől elkezdve egészen az intenzív parkokig, mint például szabadidős területek, tájszerű zöldövezetek, pihenőhelyek, kikövezett járdákkal, utakkal, napelemes zöldtetők, függőkertek az épületek belső vagy külső falán, irodaépületek zöldteraszokkal, pihenőhelyekkel, vagy bevásárlóközpont mélygarázzsal és fölötte zöldtetős parkolóval, kerttel.

Minden zöldtető kiépítés amelyet végzünk a legjobb költség/hatékonyság/biztonság arányt veszi figyelemben, optimális megodásokat kínálva az Ön projektjéhez. Állunk a rendelkezésükre projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleményekkel.

Még több innen:  Köztér