Home Referenciák Liziera lakónegyed

Liziera lakónegyed

4 perc olvasás
0
321
Liziera lakónegyed

Egy intenzív zöldtető amely mélygarázs tetőre épült. Magában foglal parkolókat, játszótereket gyerekeknek, szökőkutakat, szabadidős-, sport és pihenőhelyeket.

A kiépített zöldterület körülbelül 3.000 négyzetméter. A szubsztrátum vastagsága 40 és 120 cm között van a berendezett terület függvényében. Ültetésre kerültek 6-8 méter magasságú fák is, speciális rögzítő rendszerekkel. Az intenzív zöldtető el van látva automatikus öntözőrendszerrel. A sokfajta növényzetű tető amely a 2007-es évben készült el, tartósnak bizonyult, harmónikusan fejlődött az elvárásoknak megfelelően.

Intenzív zöldtető amely mélygarázs tetőre épült. Magában foglal parkolókat, játszótereket gyerekeknek, szökőkutakat, szabadidős-, sport és pihenőhelyeket.

Bemutatunk néhány általunk készített tájépítést, amelyek képviselnek, és amelyek már bebizonyították tartósságukat, harmónikusan fejlődtek, az ígényeknek megfelelően és amelyekre büszkék vagyunk úgy mi mint a tulajdonosaik.

Szaktanácsadást nyújtunk zöldteraszok, zöldtetők építéséhez, optimális megoldásokat az Ön specifikus projektjéhez igazítva. Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós, ökológiai anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú. Ezek lehetnek könnyű vagy utrakönnyű vegetációs tetőktől elkezdve egészen az intenzív parkokig, mint például szabadidős területek, tájszerű zöldövezetek, pihenőhelyek, kikövezett járdákkal, utakkal, napelemes zöldtetők, függőkertek az épületek belső vagy külső falán, irodaépületek zöldteraszokkal, pihenőhelyekkel, vagy bevásárlóközpont mélygarázzsal és fölötte zöldtetős parkolóval, kerttel.

Minden zöldtető kiépítés amelyet végzünk a legjobb költség/hatékonyság/biztonság arányt veszi figyelemben, optimális megodásokat kínálva az Ön projektjéhez. Állunk a rendelkezésükre projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleményekkel.

Még több innen:  Referenciák