Medgyesi Gáz Múzeum

3 perc olvasás
0
352

Medgyesi Gáz Múzeum – egy komplex tájépítés, gyönyörű természeti parkkal az épület elött, a közepén egy szökőkúttal, padokkal körbevéve. A magas, fejlett fák mellé különféle parkosítási elemek kerültek, különböző fajta, méretű és színű fák és cserjék, patak amelyre egy kis híd is épült, dísztavak tavirózsával és szép halakkal, ugyanakkor japánkertek és geometrikus kertek.

Bemutatunk néhány általunk készített tájépítést, amelyek képviselnek, és amelyek már bebizonyították tartósságukat, harmónikusan fejlődtek, az ígényeknek megfelelően és amelyekre büszkék vagyunk úgy mi mint a tulajdonosaik.

Szaktanácsadást nyújtunk zöldteraszok, zöldtetők építéséhez, optimális megoldásokat az Ön specifikus projektjéhez igazítva. Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós, ökológiai anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú. Ezek lehetnek könnyű vagy utrakönnyű vegetációs tetőktől elkezdve egészen az intenzív parkokig, mint például szabadidős területek, tájszerű zöldövezetek, pihenőhelyek, kikövezett járdákkal, utakkal, napelemes zöldtetők, függőkertek az épületek belső vagy külső falán, irodaépületek zöldteraszokkal, pihenőhelyekkel, vagy bevásárlóközpont mélygarázzsal és fölötte zöldtetős parkolóval, kerttel.

Minden zöldtető kiépítés amelyet végzünk a legjobb költség/hatékonyság/biztonság arányt veszi figyelemben, optimális megodásokat kínálva az Ön projektjéhez. Állunk a rendelkezésükre projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleményekkel.

Még több innen:  Tereprendezés, díszítés, növények