Home Referenciák Köztér Szabadidőközpont ultrakönnyű zöldtetővel

Szabadidőközpont ultrakönnyű zöldtetővel

7 perc olvasás
1
978
Szabadidőközpont ultrakönnyű zöldtetővel

Az ultrakönnyű zöldtető amelynek dőlésszöge 51 fokot is elér, a Comăneşti-i Trotuş Szabadidő Központon, az egyik legbonyolultabb projekt volt amit rekordidő alatt építettünk ki.

Jelenleg ez a projekt a befejező simítási fázisban van, a különböző építőelemek (védőkorlátok, kémények, tetőablakok, stb.) csatlakozásainak a kivitelezésénél. Ez a nagyszerű építmény, némiképp egyedi Kelet-Európában, egy ultrakönnyű extenzív zöldtetővel rendelkezik, 3.200 m²-es felületen.
Az ultrakönnyű rendszermegoldás terve, a stabilizálási-csúszásgátlási elemeké, a vízszigetelés építése, a teljes kulcsrakész zöldtető kiépítése mind szakértőink által készültek, vagy stratégiai partnereink által (vizszigetelés).

Maga a kivitelezés 45 napig tartott a vízszigetelés és a teljes zöldtető kiépítéssel együtt. A zöldtető tavaszi ébredését követően megkezdjük a karbantartási munkálatokat melyekről folyamatosan közlünk majd képeket, helyzetjelentést.

Partnereink ebben a projektben:

  • Fővállalkozó: Alconep SRL – Târgu Ocna, amely minden tekintetben egy szavahihető és professzionális kollaboráns, kivételes az építőiparban (határidők, szigorúan betartott szinkronizálási fázisok, ütemterv szerinti azonnali kifizetések)
  • Acumcom Brănești SA – Bauder bitumenes vízszigetelések
  • Bauder SRL – kiváló minőségű építőanyagok azonnali szállítása
  • Green Amber KFT – extenzív zöldtetőre való vegetációs szőnyeg
  • Alpinindustry Târgu Mureș – professzionális alpinizmus felszerelés
  • Baixxa – nehéz daruk
  • Comănești Polgármesteri Hivatal – Ec. Viorel Miron Polgármester
  • Szállítmányozási cégek amelyek időben biztosították a logisztikát, a több száz tonna építőanyag szállítását szabályozott hőmérsékleti feltételek mellett, 2-3000 km-es távolságokon
  • Különböző anyagok szolgáltatói (107 különféle cikk)

Az utóbbi képeken a zöldtető kedvező alakulása látható, a növények fejlődése és beilleszkedése, őshonos fajok megjelenése, madarak is megjelentek, és így kezd átalakulni egy ultrakönnyű biodiverz zöldtetővé.

Az ultrakönnyű zöldtető amelynek dőlésszöge 51 fokot is elér, a Comăneşti-i Trotuş Szabadidő Központon, rekordidő alatt épült. Ez a nagyszerű építmény, némiképp egyedi Kelet-Európában, egy ultrakönnyű extenzív zöldtetővel rendelkezik, 3200 m²-es felületen.

Bemutatunk néhány általunk készített tájépítést, amelyek képviselnek, amelyek már bebizonyították tartósságukat, harmónikusan fejlődtek, az ígényeknek megfelelően és amelyekre büszkék vagyunk úgy mi mint a tulajdonosaik. Szaktanácsadást nyújtunk zöldteraszok, zöldtetők építéséhez, optimális megoldásokat az Ön specifikus projektjéhez igazítva. Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós, ökológiai anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.

Ezek lehetnek könnyű vagy utrakönnyű vegetációs tetőktől elkezdve egészen az intenzív parkokig, mint például szabadidős területek, tájszerű zöldövezetek, pihenőhelyek, kikövezett járdákkal, utakkal, napelemes zöldtetők, függőkertek az épületek belső vagy külső falán, irodaépületek zöldteraszokkal, pihenőhelyekkel, vagy bevásárlóközpont mélygarázzsal és fölötte zöldtetős parkolóval, kerttel. Minden zöldtető kiépítés amelyet végzünk a legjobb költség/hatékonyság/biztonság arányt veszi figyelemben, optimális megodásokat kínálva az Ön projektjéhez. Állunk a rendelkezésükre projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleményekkel.

Még több innen:  Köztér